Немате ставки во вашата кошничка.
Затвори
Filters
Пребарување

За нас

Магнетик е основана во 1992 година и денеска е лидер во дистрибуцијата и малопродажбата на текстилни производи.

Компанијата денес ги има ексклузивните права на дистрибуција и продажба на Weekend Max Mara, Marella, Pennyblack, Liu Jo, Pinko, Paul&Shark, Gerry Weber, Patrizia Pepe, Twinset, Yamamay, Carpisa, Oltre, Motivi и Fiorella Rubino во Македонија.

Во својот состав го има и multybrand продажниот салон Галерија Магнетик, каде се дополнително застапени и Studio Max Mara, Max Mara Leisure, Sportmax Code и Coccinelle.

Уште при самото нејзино основање, целта беше да се создаде врвна компанија која на нашиот пазар ќе донесе производи од светски познати марки со прифатливи цени за нашиот пазар.

Филозофијата на Магнетик е насочена кон пазарот, обрнувајки особено внимание и почитување на потребите на потрошувачите, нудејќи им квалитетна услуга и најнови модни трендови.

Денес во составот на Магнетик Групацијата влегуваат следните франшизни продажни салони:

- Gerry Weber,  Рамстор мол Скопје

- Outlet Store, Васил Главинов 3/10 и во ГТЦ Скопје

- Paul & Shark,  Скопје Сити мол

- Marella by Max Mara, Рамстор мол, Скопје

- Pennyblack by Max Mara, Расмстор мол, Скопје

- Weekend Max Mara, Рамстор мол, Скопје

- Liu Jo, Расмстор мол и Ист Гејт мол, Скопје

- Pinko, Рамстор мол Скопје

- Carpisa, Рамстор мол,  Скопје Сити мол ,Капитол мол Скопје и Ист Гејт мол

- Yamamay, Рамстор мол, Ист Гејт мол и Скопје Сити мол

- Oltre, Рамстор мол и Скопје Сити мол

- Motivi, Рамстор мол и Скопје Сити мол

- Fiorella Rubino, Рамстор мол Скопје

- Галерија Магнетик, Скопје Сити мол

- Patrizia Pepe, Ист Гејт мол

- Twinset, Ист Гејт мол







Магнетик ДООЕЛ

Васил Главинов 3/10

Скопје - Центар, Центар

ЕДБ: 4030992220733

ЕМБС: 4503422

Надлежен регистар: Трговски регистар

Приоритетна дејност/Главна приходна шифра: 47.71

banner