Немате ставки во вашата кошничка.
Затвори
Filters
Пребарување

Продажни салони

Marella
Diamond mall - приземје
Тел: 078/339-775
Е-маил: marella@magnetik.com.mk

Pennyblack
Diamond mall - приземје
Тел: 078/224-320
Е-маил: pennyblack@magnetik.com.mk

Weekend Max Mara
Diamond mall - приземје
Тел: 078/339-860
Е-маил: weekend.mm@magnetik.com.mk

Pinko
Diamond mall - приземје
Тел: 078/381-873
Е-маил: pinko@magnetik.com.mk

Liu Jo
East Gate Mall - приземје
Тел: 075/341-689
Е-маил: liujo.seg@magnetik.com.mk

Gerry Weber
Diamond mall - приземје
Тел: 078/224-376
Е-маил: gerryweber@magnetik.com.mk

Magnetik Gallery
Skopje City Mall 1кат
Тел: 075/246-329
Е-маил: magnetik.gallery@magnetik.com.mk

Diamond mall - приземје
Тел: 075/363-261
Е-маил: gallery.diamond@magnetik.com.mk

Paul&Shark
Skopje City Mall 1кат
Тел: 078/339-036
Е-маил: paulshark@magnetik.com.mk

Motivi
Diamond mall - приземје
Тел: 078/228-374
Е-маил: motivi@magnetik.com.mk

Oltre
Diamond mall - приземје
Тел: 071/230-312
Е-маил: oltre@magnetik.com.mk

Skopje City Mall 1кат
Тел: 075/246-339
Е-маил: oltre.citymall@magnetik.com.mk

Fiorella Rubino
Diamond mall - приземје
Тел: 078/339-146
Е-маил: fiorella.rubino@magnetik.com.mk

Carpisa
Skopje City Mall 1кат
Тел: 078/237-040
Е-маил: carpisa.citymall@magnetik.com.mk

Ramstore Mall - приземје
Тел: 078/308-484
Е-маил: carpisa.ramstore@magnetik.com.mk

Capitol Mall 1кат
Тел: 078/253-910
Е-маил: carpisa.capitol@magnetik.com.mk

East Gate Mall - приземје
Тел: 075/341-572

YamamaY
Ramstore Mall 1кат
Тел: 078/269-547
Е-маил: yamamay.ramstore@magnetik.com.mk

East Gate Mall - приземје
Тел: 075/341-573

Patrizia Pepe
East Gate Mall - приземје
Тел: 075/341-574
Е-маил: patriziapepe.seg@magnetik.com.mk

Twinset
East Gate Mall - приземје
Тел: 075/341-575
Е-маил: twinset.seg@magnetik.com.mk

Magnetik Outlet
ГТЦ 1 кат
Тел: 078/381-837
Е-маил: outlet.gtc@magnetik.com.mk

Liu Jo Outlet
Ramstore Mall -приземје
Тел: 078/339-774
Е-маил: liujo@magnetik.com.mk

Gerry Weber Outlet 
Ramstore Mall -приземје
Тел: 075/363-241
Е-маил: outletgerryweber@gmail.com

Weekend Max Mara Outlet 
Ramstore Mall -приземје
Тел: 075/363-259
Е-маил: maxmaraoutlet5@gmail.com

Motivi Outlet 
Ramstore Mall -приземје
Тел: 075/363-247
Е-маил: motivioutlet@gmail.com

Oltre Outlet
Ramstore Mall -приземје
Тел: 075/363-254
Е-маил: outletoltre@gmail.com

Fiorella Rubino Outlet
Ramstore Mall -приземје
Тел: 075/363-256
Е-маил: outletfiorellarubino@gmail.com

banner