Немате ставки во вашата кошничка.
Затвори
Filters
Пребарување

Кариера

Магнетик е основана во 1992 година и денеска е лидер во дистрибуцијата и малопродажбата на текстилни производи со 25 продажни франшизни салони, меѓу кои еден мултибренд и два аутлет продажни салони, сите сместени во центарот на Скопје, во  East Gate Mall, Ramstore Mall, Capitol Mall и во City Mall.

Магнетик е компанија која негува стимулирачка работна средина каде секој вработен има еднаква можност да унапредува, да се развива и да го реализира својот потенцијал.
Добредојдени се кандидати кои се комуникативни и сакаат да се стекнат или да ги усовршат своите продажни способности во модната индустрија.

Доколку сакате и вие да бидете дел од Магнетик пратете го вашето CV на zorica.nikolova@magnetik.com.mk

qr

banner