Немате ставки во вашата кошничка.
Затвори
Filters
Пребарување

Рекламација

При превземање на пратката Ве молиме да го проверите својот пакет.  Доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечувања) Ве молиме веднаш исконтактирајте не на телефонскиот број +389 78 287 901 или на нашата е-маил адреса onlinestore@magnetik.com.mk . Во најкраток можен рок ќе Ве известиме за понатамошната постапка.
banner