Welcome to our fashion store!
You have no items in your shopping cart.
Close
Filters
Search

Откажување или враќање

Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со некоја од платежните картички, дел или во целост, а без оглед на причината за враќање, Magnetik Online Shop има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

ОТКAЖУВАЊЕ НА НАРАЧКА


За отажување на нарачка направена на нашата веб страна, исконтактирајте не во рок од 24 часа на телефонскиот број +389 78 287 901 или на onlinestore@magnetik.com.mk


ВРАЌАЊЕ НА НАРАЧКА


Производот може да се врати во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката. Производот мора да биде неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување со етикета и фактура. Можете да го вратите преку карго/курир служба, на свој трошок. Исконтактирајте ги нашите оператори за да Ве наведат каде да ја вратите пратката и за понатамошните процеси.

banner